Asiakkaiden kommentteja

"Olen Maurin hieronnasta saanut nauttia jo vuodesta 2005 sekä Siuntion kylpylässä ollessani että Wilhelmiinassa ollessani. Mauri on erinomainen ammatissaan. Suosittelen lämpimästi."
- Raimo Espoosta-

"Suosittelen Maurin hierontaa, koska ensinnäkin tunnen Maurin jo usealta vuodelta ja hän on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut, monipuolinen hieroja ja häneltä voi saada hyviä vinkkejä ja neuvoja muihinkin asioihin. Esim. tänään keskusteltiin salitreeneistä, jotka olen aika äsköttäin aloittanut ja sain hyviä vinkkejä mitä välttää ja mitä tehdä kun olen soutulaitteessa jotenkin rasittanut yhtä sormea."
-Heidi Kirkkonummelta-

" Asumispalvelukeskus Wilhelmiinassa Mauri on toiminut moniammatillisen työryhmän jäsenenä geriatrisessa kuntoutuksessa (mm. veteraanikuntoutuksessa). Työtehtävänsä hän on hoitanut osoittaen hyvää ammattitaitoa ja saaden hyvää asiakaspalautetta."
- Vuokko Raumavirta, palveluvastaava Wilhelmiina Palvelut Oy-


Mauri on pari viime vuotta toiminut isona apuna henkilöstömme työkyvyn säilyttämisessä. Sekä toimistotyössä jäykistyneet niskat, että erityisesti raskaissa ja hankalissa työasennoissa kipeytyneet lihakset ovat saaneet apua hänen ammattitaitonsa ansiosta. Hieronta on toiminut myös ennaltaehkäisevänä henkilöstön huoltona.

Mauri on tarjonnut hierontapalveluja myös golfklubimme asiakkaille, jotka
ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan. Voimme lämpimästi suositella Maurin yleisen hyvinvoinnin edistäjänä.

-Mirja Hellström, palvelupäällikkö, Master Golf, Espoo-